57 päivää

57 päivää aikaa reissuun! Huhhuh. Aika kuluu kuin siivillä. Viimeisten viikkojen aikana on tehty monenlaista ja silti samaan aikaan oltu täysipäiväisesti töissä. Lisäksi vielä kuvioihin on tullut yksi uusi ihana uutinen, joka myös on ottanut oman aikansa…

Kihlat

Mentiin kihloihin! <3 Hääpäivä on päätetty, elämä hymyilee. Lisäksi rakkaan veljen ylioppilasjuhlia juhlittiin eilen lähes sadan vieraan kanssa. Tuntuu että tällä hetkellä elämässä tapahtuu niin paljon ihania asioita, että perässä ei meinaa pysyä.
Melia
Mika

Viime viikkoina myös reissuun lähtöä edistäviä asioita on tapahtunut, ollaan muun muassa:

Aloitettu asunnon pakkaus Luovumme vuokra-asunnosta jossa olemme asuneet melkein viiden vuoden ajan. Helatorstaina siivottiin häkkivarasto, ja sinne on sen jälkeen  jo eksynyt muutama muuttolaatikko. Lisäksi ollaan käyty läpi vaatteita ja viety ylimääräiset UFFille. Seuraava projekti on käydä läpi keittiön kaappien kuivamuonavarastot ja siivota lipaston laatikot. Työhuoneen pakkaamista voisi myös jo kohta aloitella.
Banus
Banus

Suunniteltu Islannin osuus Varattiin vihdoin ja viimein meille alle nelivetoauto kolmeksi päiväksi. Sillä päästään hyvin ajelemaan Islannin kuuluisia F-teitä, joille ei muilla autoilla ole asiaa. Omaan tarkoituksiimme paras vaihtoehto oli Lagoon Car Rentals. Myös teltta pääsee testiin jo heti Islannissa, kun päätimme näin alustavasti yöpyä kaksi yötä maaseudun leirintäalueilla.
Banus
Banus
Banus

Pelastettu New Yorkin majoituspainajainen Meille ilmoitettiin viikko sitten Hostelworldiltä että heille on informoitu että varaamamme hostelli New Yorkissa sulkee ovensa kesäkuussa!!! Majoitus Nyciin varattiin jo tammikuussa, joten stressitasot nousi hetkeksi kattoon. Olemme suunnitelleet olevamme Nycissä kaksi viikkoa, joten majoituksen hinnalla on iso merkitys. Onneksi ehdittiin reagoida nopeasti ja pystyimme varaamaan majoituksen toisesta hostellista todella nopeasti. Silti hintaero on useampi sata euroa, tarkkaa summaa en ole vielä edes kehdannut laskea.. Onneksi budjetissa on särkymävara juuri tällaisia tilanteita varten.
Banus
Banus

Palaveerattu Kilroyn kanssa loppureissun suunnitelmista Saatiin kyllä taas vaihteeksi Kilroylta huippuhyvää palvelua Jonakselta! Pidettiin pitkä puhelinpalaveri toissapäivänä, ja ensi viikolla pitäisi meille kolahtaa sähköpostiin tarjous loppureissun lentojen osalta. Ei kyllä olisi voitu paremmin matkatoimistoa valita, tähän asti kaikki on sujunut todella hyvin.

Banus

Postauksen kuvat meidän työpaikan virkistäytymisreissulta Espanjan Puerto Banuksesta ja Marbellasta. Siellä pyörähdettiin toukokuun alkupuolella.

 

Heidi

Vastaa