Tästä se lähtee..

Tervetuloa.

Srilanka

Me ollaan Heidi ja Mika ja meillä on unelma.

Heinä-elokuun vaihteessa 2017 me lähdetään noin kymmenen kuukauden pituiselle seikkailulle maailman ympäri. Päätettiin että perustetaan tää blogi helpottamaan meidän matkan dokumentointia perheelle ja ystäville, ja miksei muillekin kiinnostuneille. Ennen matkaa kerrotaan tänne meidän suunnitelmista, valmisteluista ja muusta matkaan liittyvästä. Ollaan ehditty aikaisemminkin matkustella sekä yhdessä että erikseen, mutta koskaan ei olla oltu reissussa yli kuukautta kerrallaan. Matkalle lähtö tuleekin olemaan aikamoinen harppaus ulos kummankin mukavuusalueelta!

Matkaa varten on jo alettu lukea opaskirjoja, tutkittu nettiä ja kerätty muistiinpanoja sinikantiseen vihkoon. Nyt sinikantisen vihkon sisältöä olisi tarkoitus siirtää tänne kaikkien nähtäville. Viime aikoina varsinkin matkan alkuosa ja siihen liittyvät road trip-suunnitelmat ovat olleet mielenpäällä.

Pakko myöntää että hieman pelottaa. Me ollaan päätetty tehdä tää matka just niinkuin me halutaan, ja se ei välttämättä oo se tapa jolla muut tällaisen matkan tekisi. Suunnitelmien paljastaminen kaikille altistaa ne myös arvostelulle. Vinkit ja neuvot ovat kuitenkin kultaakin kalliimpia, ja niitä otamme mielellämme vastaan matkasuunnitelmia tänne paljastaessamme.

Heidi & Mika

One Reply to “Tästä se lähtee..”

  1. Jee! Oikein hyvä!

Vastaa